Bröderna Gustafssons Smide Aktiebolag

Välkommen till Bröderna Gustafssons Smide

Låt våra erfarna smeder hjälpa er

Vi på Bröderna Gustafssons Smide AB har sedan 1967 drivit verksamhet inom smide och svetsarbeten, vi har idag en kompetent arbetsstyrka.
Vår verkstad hittar ni på Sävelunds Industriområde i Alingsås. Vår lokal är på 600 kvm med travers och kapacitet att lyfta 3 ton.

Vi utför till största del byggnadssmide på anbud, men erbjuder även tillverkning och montage av stålkonstruktioner, svetsreparationer, problemlösning samt försäljning av stångstål.

Vi värdesätter flexibilitet och kvalitet högt och strävar alltid efter att kunna erbjuda kunden en komplett produkt till ett relevant pris. Därför samarbetar vi också med enmans- och samarbetsföretag för att kunna täcka upp vid eventuella arbetstoppar.

Sedan 2014 är vi stolt CE-certifierade enligt SS-EN 1090 vilket betyder att våra stålkonstruktioner och övriga produkter håller Sverigestandarden för kvalitet och hållbarhet.

Om du behöver hjälp, få en konsultation

Hur vi arbetar

Hitta rätt bokföring för ditt företag

Här bör ni skriva en kort paragraf kring ert företag. Texten bör vara mellan 30 – 80 ord och bör lyfta era USP:ar. Nedan har vi en punktlista där ni kan lyfta upp varför man ska göra affärer med er.

Har du fortfarande frågor om våra tjänster?

Våra experter är redo att hjälpa dig. Tveka inte kontakta oss för om du har önskar få skräddarsydd offert eller konsultation innan ni lägger en beställning.

Kontaktinformation

Öppettid

Måndag-Fredag : 7.00-16.00

Följ oss:

Skicka gärna en förfrågan!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.